HTML

Címkék

AlternativeTo (1) amazing alex (1) android (5) Android (1) apple (1) balsamiq (1) batman (4) battlefield (1) bemutató a múltból (1) béta (2) bioware (1) blizzard (3) Blizzard (6) Bomberman (1) borderlands 2 (1) C9 (1) capcom (3) cathrine (1) Codemasters (1) comic (6) comic oldalak (1) Continent of the Ninth Seal (1) crazy machine (1) dc universe (4) deviantart (1) diablo (1) diablo 3 (1) dlc (2) doctor who (1) dos (4) dragon age (1) DRM (1) elder scrolls (1) electronic arts (3) elmélkedés (2) enderman (1) extended cut (1) eyecandy (2) F1 (1) f2p (1) fejlesztés (1) fighting (2) file browser (2) film (1) final fantasy (2) final fantasy 7 (1) flash (2) FPS (1) free (13) free-to-play (4) freeware (1) gameboy (1) gamelogic (2) gameplay (1) gangmansytle (1) gangnamstyle (1) gog (11) Google (1) google play (2) hedgewars (1) hitman (1) hitman absolution (1) injustice (2) iphone (3) IT (8) játék (5) játékszoftver (33) jrpg (2) klasszikus (18) konzol (5) kritika (3) leírás (11) leviathan (1) Linux (6) Mac (4) magicka (1) marvel (1) mass effect (4) matrix (1) megaman (6) metroid (1) Microsoft (1) minecraft (1) MMORPG (1) mmorpg (1) mockup (2) modellezés (1) mortal kombat (1) MSWindows (1) MTVA (1) multiplayer (1) nadeo (1) nap képe (41) nexus (1) nigths into dreams (1) nintendo (1) nintendo ds (1) open (6) OpenRA (2) OpenTTD (2) origin (2) paradox entertainment (1) paradox interactive (1) pc (16) PC (16) pc guru (1) playsation 3 (2) playstation 3 (2) pokemon (1) pokémon (5) PvsZ (1) responsive (1) retró (1) rovio (1) rpg maker (1) sega (2) shootmania (1) sims (1) skyrim (1) snes (3) sonic (1) soul calibur (1) source filmmaker (2) square enix (1) starcraft (1) star wars (2) steam (8) street fighter (1) super mario (8) szoftver (1) tardis (1) TC alternatívák (1) team fortress 2 (4) tekken (1) teszt (4) the incredible machine (1) the old republic (1) trailer (1) ubisoft (2) újság (1) usite (1) uTorrent (1) valve (3) vélemény (3) video (6) videó (8) web (16) Widelands (1) wii u (1) Win (2) Windows (17) worms (1) WoW (1) xbox 360 (5) youtube (3) zelda (3) zenonia (1) Címkefelhő

Reggeli kávé után verekedjünk kicsit

2012.07.10. 08:29 Mucsohead

garfield_mornings.jpg

Rég voltam ilyen fáradt ma reggel, meg volt a reggeli mozgásom munka előtt, de mikor elindultam. Tyűűű, nem mozogtak a lábaim. Az eső is elkapott, persze esernyő a zoknis fiókomban pihent. Se baj, csak a buszom az orrom előtt ment el. Másik meg késett 5 percet és aztán futhattam a HÉVemhez. (köszönöm Volán és BKV)

De most már boldog vagyok, megreggeliztem, megittam a reggeli kávémat, szóval most már írok valami szépet.

Nem is oly rég, talán pár éve volt, kitalálták, hogy összeboronálják a Mortal Kombatot és a DC Univerzumot. És megszületett a Mortal Kombat vs DC Universe. A játék megosztott véleményeket hozott, de hangulatosnak biztosan hangulatos volt Batmanként elverni Subzerot, vagy fordítva ízlések és pofonok. Erre felbuzdulva hamarosan megfog jelenni az Injustice: Gods among us. Ez a játék kizárólag a DC Univerzumon belül marad. Viszont teljesen új világképet fest hőseinkről. Ebben a világban a jó és a rossz közti határ elmosódik, és kutya kutyát eszik.

Ki is jött egy 15 perces kis videó, melyben Superman elnáspángolja Flasht és Solomon Grundy is eljátszadozik Batmannel. A gameplay hangulatos, láthatjuk támadásaink hatását a környezetre, esetleg a környezet hatását ránk nézve. És a szimpatikus több harcteres megoldások is elég hangulatosak. Íme a videó:

A játék Xbox360-ra, Playstation 3-ra és Wii U-ra jön majd ki. Amiért megint kicsit morgok, meg a konzol exkluzív dolgokért nem rajongok. De hát nem én döntök a platform választásnál. 

Hogy a játék jó lesz-e? Fog többet nyújtani, mint a Mortal Kombat vagy a Tekken? Gőzöm sincs, mióta világ a világ ezek a verekedős játékok keveset változtak. Mindig van egy kis extra feature van benne, vagy több. De megmarad az oldal nézetes előre-hátra pattogós üsdvágd-nemapád feeling. És szerintem ezzel semmi gond. Játszottam a Mortal Kombattal, Tekkennel és Soul Caliburral. Ugyanazon az alapokon nyugszanak, de mégis a hangulat, és a mozdulatok különbözősége teljesen elkülöníti ezeket a játékokat.

Míg a Mortal Kombatban én balfék voltam, és vért izzadva tudtam megtanulni, hogy sikerüljön Subzeroval fagyasztani, és persze egy kivégzést sem hajtottam életemben végre. Hagytam, hogy a gép kinyírjon, hogy lássam milyenek vannak. Régi szép emlékek. Ezzel szemben, a Tekkenben egy kezdő játékos olyan kombókat lenyom ellened, hogy csak pislogsz, ugyanez a Soul Caliburral is a helyzet. Csak ugye ott fegyvereink vannak, nem ökölharc...

Szóval, bár konzol híján nem tudom lesz-e szerencsém kipróbálni az Injustice-t. Kíváncsian várom milyen lesz. És mennyire fog DLC központúvá válni, mint a nem kis botrányt kavart Street Fighter x Tekken.

Szólj hozzá!

Címkék: konzol soul calibur tekken fighting mortal kombat dc universe injustice

A bejegyzés trackback címe:

https://x303.blog.hu/api/trackback/id/tr774639167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása