HTML

Címkék

AlternativeTo (1) amazing alex (1) Android (1) android (5) apple (1) balsamiq (1) batman (4) battlefield (1) bemutató a múltból (1) béta (2) bioware (1) blizzard (3) Blizzard (6) Bomberman (1) borderlands 2 (1) C9 (1) capcom (3) cathrine (1) Codemasters (1) comic (6) comic oldalak (1) Continent of the Ninth Seal (1) crazy machine (1) dc universe (4) deviantart (1) diablo (1) diablo 3 (1) dlc (2) doctor who (1) dos (4) dragon age (1) DRM (1) elder scrolls (1) electronic arts (3) elmélkedés (2) enderman (1) extended cut (1) eyecandy (2) F1 (1) f2p (1) fejlesztés (1) fighting (2) file browser (2) film (1) final fantasy (2) final fantasy 7 (1) flash (2) FPS (1) free (13) free-to-play (4) freeware (1) gameboy (1) gamelogic (2) gameplay (1) gangmansytle (1) gangnamstyle (1) gog (11) Google (1) google play (2) hedgewars (1) hitman (1) hitman absolution (1) injustice (2) iphone (3) IT (8) játék (5) játékszoftver (33) jrpg (2) klasszikus (18) konzol (5) kritika (3) leírás (11) leviathan (1) Linux (6) Mac (4) magicka (1) marvel (1) mass effect (4) matrix (1) megaman (6) metroid (1) Microsoft (1) minecraft (1) mmorpg (1) MMORPG (1) mockup (2) modellezés (1) mortal kombat (1) MSWindows (1) MTVA (1) multiplayer (1) nadeo (1) nap képe (41) nexus (1) nigths into dreams (1) nintendo (1) nintendo ds (1) open (6) OpenRA (2) OpenTTD (2) origin (2) paradox entertainment (1) paradox interactive (1) PC (16) pc (16) pc guru (1) playsation 3 (2) playstation 3 (2) pokémon (5) pokemon (1) PvsZ (1) responsive (1) retró (1) rovio (1) rpg maker (1) sega (2) shootmania (1) sims (1) skyrim (1) snes (3) sonic (1) soul calibur (1) source filmmaker (2) square enix (1) starcraft (1) star wars (2) steam (8) street fighter (1) super mario (8) szoftver (1) tardis (1) TC alternatívák (1) team fortress 2 (4) tekken (1) teszt (4) the incredible machine (1) the old republic (1) trailer (1) ubisoft (2) újság (1) usite (1) uTorrent (1) valve (3) vélemény (3) videó (8) video (6) web (16) Widelands (1) wii u (1) Win (2) Windows (17) worms (1) WoW (1) xbox 360 (5) youtube (3) zelda (3) zenonia (1) Címkefelhő

Kell még befejezés?! O_O + Nap képe(i)

2012.08.09. 08:29 Mucsohead

ZQUTm.png

Nos ma reggel ismét egy napsütéses reggelre ébredtünk. És mivel holnaptól szabin vagyok, aka megyek nyaralni még egy jó kis postot írok a blogra búcsúzóul.

WARNING!!! SPOILERT ALERT!!! ÉN SZÓLTAM!!!

Mikor a blog elindult egy Mass Effect 3 kritikával akartam indítani. Azóta is ott csücsül egy bekezdéssel a listám hátulján... Na de végül egyszer talán elkészül. Az indíttatás az volt, hogy ugye volt az a fránya botrány, hogy az új író brillírozott és a befejezés a játékosok kb 20% fogadta el. Az, hogy tetszett-e nekik, az nem biztos, DE elfogadta. Erre a Bioware nyár elejére elkészítette az Extended Cut DLCt. Amivel pár dialógust és Kibővített befejezéseket kaptunk. Mert ugye volt a piros, a zöld és a kék befejezés. Egyikben kinyírunk miden szintetikus létformát, másikba egyfajta istenné válunk és a Kaszásokat mi irányítjuk utolsó pedig a szintézis mely lehet csak számomra, de kissé zavaros volt, a lényege, hogy hibriddé váltak a fajok, szintetikusból félig élő, élőből félig szintetikus lett. Ezt gyönyörűen kiegészítették. Meg lett minden magyarázva. Szerintem ez így korrekt. Megvédték a befejezéseiket, és megpróbálták békíteni a népet. (azért azt hozzá tenném, hogy sokan még így is szőrszált hasogattak, mert az eredeti befejezésben a Tömegrelék látványosan szétrobbantak, az EC-ben viszont csak a belső körgyűrűk pattantak szét. DE viszont a Kék endingben a Kaszások teljesen szétesett reléket raknak újra össze. )

Persze én a Biowaretől egy vicces fricskának véltem, hogy kaptunk egy újabb endinget. Kedvenc Shepardünk választhat úgy, hogy nem választ. Hogy is van ez? Egy laza mozdulattal fejbe lőhetjük a szellemgyereket. És maga az utolsó mondata tetszett Shepardnek. Mert ha nem tetszett egy ending sem amit felajánlanak. Körülbelül büszkén kihúzza magát és aszondja, "Én választom meg a sorsom és azzal a tudattal halok meg, hogy mindent megtettem ellened". Nem pont így hangzott, de a lényege ez volt. Ezen én azért sírtam egy jót, mert ironikusan tükrözte a megsértett játékosokat. Akik közül páran túlzásokba is estek, csak hogy a befejezést megváltoztassák.

Mass_Effect_Leviathan.jpg

Ezek után EC kritika lett a postomból. Viszont azért jutott eszembe írni róla, mert hamarosan jön az első Single fizetős DLC a játékhoz. A Leviathan. Amiben egy áruló Kaszást kell meg találnunk. Ami köztünk szólva nekem megint kissé zavaros, mert az endingben kiderült, hogy a Catalyst volt a Kaszások irányítója, akkor hogy a manóba szakadhatott ki egy a falkából? Majd kiderül. Amit a DLC hozz biztos élvezetes lesz, pontosabban ajánlom. ÉS ismét hatással lesz az befejezésre! O_o Hát itt agyaltam egy kicsit, hogy most pontosan miért? Jó lesz ez, vagy nem? Most akkor végre tisztázódott a befejezés hiszti, erre Biowarék fognak egy husángot és tovább piszkálják a tüzet.

Ez most lehet kissé morcosan hangzik, de vegyes érzelmeim vannak, nem tudom miért kell még piszkálni a befejezést, de érdekel milyen hatással lesz a DLC még a történetre. Végülis még ez is jobb, mint egy újabb random küldetést kapni, aminek semmi hozománya a történethez.

És ezzel kiadtam magamból mélyen szántó gondolataim. Nyár végéig köszöntöm!

ME2Relax.jpg

Aki szintén nyaralni készül, annak jó pihenést! ;)

Szólj hozzá!

Címkék: mass effect dlc leviathan extended cut

A bejegyzés trackback címe:

https://x303.blog.hu/api/trackback/id/tr504703009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása